• ulu_fanua_01

Fausia fale matagofie mo a tatou tagata faigaluega

Fa'amauina i le aso 20 o Aukuso, 2020

Pe i ai se fale moe pe leai o se tasi lea o tulaga sili ona taua mo tagata faigaluega i sailiga galuega.Aua o le fale mautotogi o le fale lona lua lea o tagata faigaluega, aemaise lava i latou e le o ni tagata o le lotoifale, o le tele o latou taimi avanoa o le a faʻaalu iina.O se si'osi'omaga lelei e ola ai e mafai ona maua ai le lagona o le auai i tagata faigaluega, fa'agaoioi ai i latou i a latou galuega ma fa'alelei atili a latou paaga.

Ina ia sili atu le tautuaina o tagata faigaluega, pe a maeʻa le masina o galuega mamafa, e faʻafeiloaʻi e le fale nofo a le kamupani lo matou aiga i se foliga fou.

I le itula e 9 i le taeao i le aso 25 o Aokuso, 2020, na auai atu ai Ta’ita’i o Kamupani i le sauniga o le ootiina o lipine a le potu moe.

Dom-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O kamupani sili ona lelei e vaʻavaʻai i le tulaga ogatotonu, ma kamupani sili ona lelei e vaʻavaʻai i aʻa.Faʻavae i luga o le taua o le faʻamaoni ma le malo ma le popolega mo tagata faigaluega, o le kamupani e agai i luma ma fefaʻasoaaʻi taunuuga ma tagata faigaluega.

 


Taimi meli: Mati-17-2023