• ulu_fanua_01

Itumalo o Guangyang, Aai o Langfang: Langfang Pannext Pipe Fitting Co., Ltd. O le tele o oloa auina atu i fafo mai ia Ianuari ia Me na siitia i le 30% pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

—-Vaega mai le Leitio ma Televise Langfang Beijing-Tianjin News Network 2020-06-19 21:06 Lolomiina i Hebei

I le gaosiga ma le gaosiga o faleaoga a le Langfang Pannext Pipe Fitting Co., Ltd., na vaaia ai e le tusitala o loʻo faʻaogaina masini i le malosi atoa ma o loʻo pisi le aufaigaluega i se tulaga maopoopo, o se vaaiga o le faʻatupulaia o pisinisi.

Fou1-Igilisi-gy01

Langfang Pannext Pipe Fitting Co., Ltd. ose ta'uta'ua i le lalolagi e gaosi ai paipa u'amea malleable ma paipa paipa apamemea, lea e toetoe 30 tausaga le poto masani i le fa'atomuaga, fa'atekinisi ma le fa'aulufale atu i le fanua lafo.O ana oloa e auina atu i fafo i le tele o atunuu ma e 30% lona sea maketi i Amerika.

Fou1-Igilisi-gy02

Talu mai le amataga o lenei tausaga, ua afaina i le faʻamaʻi, o poloaiga i Amerika ua faʻaitiitia, ma ua faʻalauteleina e kamupani a latou maketi i isi atunuʻu, aemaise lava le faʻateleina o latou maketi maketi i Sasaʻe Tutotonu ma Asia i Sautesasae, ma faʻamautinoa le tuputupu aʻe mautu o oloa auina atu i fafo. .

O le tele o oloa auina atu i fafo o le Pannext Pipe Fitting mai ia Ianuari ia Me na siitia i le lata i le 30% pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, mai le sili atu i le 7 miliona tala Amerika i le tausaga talu ai i le silia ma le 9 miliona tala Amerika i lenei tausaga.E tusa ai ma faʻasologa o gaosiga o loʻo i ai nei, o faʻatonuga o loʻo i ai, o le gaosiga o loʻo faʻatulagaina ia Aukuso o le tausaga nei.

O le taimi na suia ai le tele o mea, ae o matou-Pannext o loʻo faia pea oloa sili ona lelei o uʻamea malleable ma paipa apamemea e pei o le taimi ua tuanai. O le Covid-19 fou, sa matou sasau mo pa o lenei fanua, e fai ai la matou komisi-ia fa'afeso'ota'i lelei le paipa i le lalolagi atoa, e fesoasoani ai i tagata ia ola maloloina ma saogalemu.

 


Taimi meli: Ian-03-2023